Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні з’явився центр для безхатьків

Херсонський центр для безхатьків просить допомоги. Про це пише у соцмережах Римма Бараненко.

“Ну що, друзі-херсонці, ось і стали ми на крок ближче до відкриття Центру з реабілітації безхатьків – в нас є приміщення для нього! Але до втілення мрії про Центр – ще треба дуже багато сил та ресурсів.

Приміщення на в.Сенявіна 25, яке ми отримали для Центру, потребує капітального ремонту: тече дах, забита каналізація, знищений туалет, кімнати теж потребують капремонту, та й старі вікна бажано замінити. Опалення також відсутнє. Але це глобальні проблеми, і з рішеннями деяких з них, сподіваємось, що допоможе місцева влада.

Проте часу чекати поки зробимо повний ремонт приміщення – немає: зима дивує своїм теплом, але ж не навічно – за традицією, у другій її половині наступають холоди. ДУЖЕ ХОТІЛОСЬ БИ В МОРОЗИ ПРИЙНЯТИ ДО ЦЕНТРУ ХОЧА Б ТИХ, ХТО НАЙБІЛЬШЕ ПОТРЕБУВАТИМЕ ЦЬОГО! Для цього нам потрібно зробити хоч одну кімнату, закупити батареї для електроопалення хоча б її ж, ну і, звичайно, обладнати туалет і душ, і бажано – кухню.

АЛЕ БЕЗ ВАШОЇ ДОПОМОГИ МИ НЕ ВПОРАЄМОСЬ! Тому просимо всіх, кому не байдуже, і хто має можливість – допомогти! Хто як може: можливо будівельними матеріалами, можливо обкладанням, можливо власною працею, або допомогти коштами на створення перших кімнат.

Ви можете переказати пожертви на картку керівника Центру 5168 7422 3378 5462 Лапицький В.О. з приміткою “для Центру”. Просимо відгукнутись меценатів Херсону та області, благодійників і просто небайдужих людей!

Розуміємо, що попереду Новий рік – і кожен думає про святковий стіл, але подумайте і про тих, в кого цього столу не буде, як і місця, де цей Новий Рік зустрічати. Можливо, завдяки Вашому навіть маленькому внеску –в них може з’явитись надія провести наступний рік з дахом над головою, теплом та їжею.

Ми вирішили називатись Херсонський обласний Центр реабілітації безхатьків та осіб з місць позбавлення волі “Надія”.

Ми створюємо Реабілітаційний центр, де буде заборонене знаходження у нетверезому, неохайному вигляді та негідна поведінка. Наша мета не просто нагодувати і обігріти, а змінити життя людини на краще і остаточно врятувати її! Тож допоможіть нам розпочати цю добру справу!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН