Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підозрюваний у резонансному вбивстві у Херсоні не з`явився на засідання суду

Підозрюваному у вбивстві Олександра Кондалова 19-го грудня мали переобрати запобіжний захід. Засідання розпочалось о 10-ій годині в Херсонському апеляційному суді. Прокуратура подала апеляційну скаргу: замінити домашній арешт на утримання під вартою.

Підозрюваний Олександр Тарасенко на засіданні не з`явився. Його адвокат Дмитро Діяментович повідомив суду про те, що його підзахисний знаходиться на лікуванні.

Дмитро Діяментович, адвокат підозрюваного:

“Наш підозрюваний в одному із медичних закладів, буде надано довідку про це, ми про повідомили орган досудового розслідування”.

Адвокат Наталії Кондалової Михайло Руденко відповів стороні захисту:

“Закон не дозволяє проводити судове засідання без підозрюваного, мені незрозуміло про який запит йдеться, у нас відкритий процес, змагання сторін, а ми чуємо від колеги, що він в одному з закладів, можливо в нього нежить чи геморой. Цілком очевидно, що збивається темп розслідування”.

Порадившись, суддя Володимир Заіченко сказав наступне:

“Зважаючи на те, що підозрюваний знаходиться в лікарні, суд не має підстав поки що застосовувати привід, якщо сьогодні не нададуть документів, де знаходиться підозрюваний, буде застосовано привід і буде його доставлено конвоєм. Суд оголошує перерву”.

Мати вбитого Олександра Наталя Кондалова не вірить, що підозрюваний хворіє:

“Я не вірю, що він міг так раптово захворіти, ось саме в цей час, коли треба прийти на засідання до апеляційного суду. Його мати попросила в мене вибачення, а я сказала, як я можу вибачити, коли в мене більше немає сина, на що вона мені відповіла, що їх майбутнє теж зруйновано”.

Нагадаємо, 22-річний Олександр Кондалов пішов з дому 10-го листопада. 11-го його оголосили у розшук. Тіло хлопця знайшли через 11 днів біля селища Молодіжного у передмісті Херсона. Правоохоронці встановили особу, яку підозрюють у вбивстві. Ним виявився знайомий Кондалова, з яким він зустрівся ввечері напередодні зникнення. Міський суд не взяв підозрюваного під варту, запобіжним заходом обрали цілодобовий домашній арешт.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН