У студентів кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Херсонського державного аграрного університету була можливість дізнатися «Що таке ресторан?» з сучасної точки зору.
Сергій Багненко – засновник RockBurger Bar; співзасновник і головний виконавчий директор smart cafe SHKAF; співзасновник першого ресторанного форуму в Херсоні – ProРесторан на власному прикладі розповів, що стати успішним можна в досить молодому віці.
Студенти також дізналися, що ресторан це не просто місце, в якому можна перекусити, а все ж таки це система управлінських процесів, щоденна наполеглива робота над собою і командою в цілому.
В процесі дискусії зруйнували міф, про те, хто ж головний в ресторані.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Схожі публікації:
- Для дітлахів відкрили безплатний суперакваріум
- У Херсонському державному аграрному університеті вже почався новий навчальний рік
- 55 років відсвяткував факультет водного господарства, будівництва та землеустрою ХДАУ
- До 145-річчя Херсонського державного аграрного університету презентували велике дослідження з історії ВИШу
- Студенти ХДАУ побували на практиці на агропідприємстві, що виробляє молоко