Успішний ресторатор розповів херсонським студентам, як розпочати власну справу

У студентів кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Херсонського державного аграрного університету була можливість дізнатися «Що таке ресторан?» з сучасної точки зору.

Сергій Багненко – засновник RockBurger Bar; співзасновник і головний виконавчий директор smart cafe SHKAF; співзасновник першого ресторанного форуму в Херсоні – ProРесторан на власному прикладі розповів, що стати успішним можна в досить молодому віці.

Студенти також дізналися, що ресторан це не просто місце, в якому можна перекусити, а все ж таки це система управлінських процесів, щоденна наполеглива робота над собою і командою в цілому.

В процесі дискусії зруйнували міф, про те, хто ж головний в ресторані.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com