Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі стартувала акція-квест «Замалюй рекламу наркотиків»

Цього разу до протидії «вбивчій рекламі» приєдналася молодь, а саме студенти вишів та учні коледжів і професійно-технічних навчальних закладів. Не залишилися осторонь також представники управління по роботі з молоддю та сім’єю Запорізької міської ради, футбольного клубу «Металург» та національної поліції.

Стартувала акція на бульварі Шевченка. Тут учасники пройшли короткий інструктаж та отримали робочі рукавички й балони з фарбою. Далі вирушили до своїх навчальних закладів. Адреси продажу наркотиків замальовували також на фасадах будівель в околицях власних  домівок у кожному районі міста. Особливу увагу звертали на місця прогулянок малечі й школярів.

– Запрошували молодь через голів студентського самоврядування. Відгукнулися близько сотні хлопців та дівчат, тож сьогодні поклали початок акції з протидії поширенню наркотиків. Головна мета – пропаганда здорового способу життя. Світлини з хештегом #antidrugszp учасники викладатимуть у соцмережах, демонструючи одноліткам та друзям своє ставлення до такого негативного явища, – розповів начальник управління по роботі з молоддю та сім’єю Запорізької міської ради Олексій Савицький.

Пройшлися учасники акції й прилеглими до бульвару Шевченка адресами, де фасади багатоповерхівок так само обмальовані рекламою наркотичних засобів.

Акція матиме продовження й триватиме впродовж тижня. Організатори розраховують, що до спільної та корисної справи приєднається ще більше небайдужих, пше Запорізька міська рада.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН