Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутат Херсонської міської ради Олександр Кривчун відзвітував перед виборцями свого округу

Депутат від фракції «Солідарність», обраний по 12-ому територіальному округу, Олександр Кривчун звітував про свою діяльність протягом 2018 року. В обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О. Гончара відбулась його зустріч з жителями Східного селища та Кіндійки.

Олександр Кривчун займається підприємництвом, 3 роки тому вирішив  балотуватись до міської ради. Чи змінилось ставлення до політики і що потрібно змінити у роботі органів місцевого самоврядування?

«Виконавчій владі потрібно максимально прозоро висвітлювати рух коштів і витрачати їх на те, щоб місто змінювалось на краще. Коли платники побачать ці реальні дії, то й сплачуватимуть всі обов’язкові платежі, і бюджет зростатиме. Зараз же підприємці бачать, що гроші витрачаються, м’яко кажучи, неефективно. Хочу навести приклад розвитку міста Ірпені. Три роки тому міський голова зібрав бізнесменів, попросив їх зареєструватись за місцем діяльності і показав механізм витрат їхніх податків. І місто дуже змінилось, дохідна частина бюджету зросла майже у 40 разів», – розповів кореспонденту «Українського півдня» депутат Херсонської міськради Олександр Кривчун.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН