Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Споживачі заборгували за послугу з розподілу газу на правобережжі Херсонщини понад 220 млн гривень

Про роботу співробітників Херсонгазу на деокупованій території Херсонщини розповіли в адмністрації підприємства.
Для стабільної роботи мережі важливо регулярно проводити профілактичні заходи: перевіряти тиск, герметичність трубопроводів, здійснювати антикорозійний захист, обслуговувати розподільче обладнання тощо. Усі ці операційні й технічні роботи фінансуються винятково за рахунок оплат споживачів за послугу розподілу природного газу.
На жаль, заборгованість населення на деокупованих територіях станом на 01.11.2024 перевищила 220 млн гривень і щомісяця збільшується на приблизно 5 млн гривень, – повідомили в Херсонгазі.
У період підготовки до опалювального сезону питання надійності газопостачання набуває особливої актуальності. Для виконання підготовчих робіт для забезпечення сталого газопостачання та своєчасної ліквідації аварійних ситуацій потрібні значні ресурси АТ Херсонгаз та інших служб, які забезпечують громадян комунальними послугами.
Зокрема відновлення газових мереж, пошкоджених через щоденні обстріли, потребує не лише витратних матеріалів, палива і техніки, а й самовідданої праці наших спеціалістів, які щодня, попри всі ризики, працюють задля вашої безпеки та комфорту”, – зазначили в повідомленні.
.
АТ Херсонгаз закликає всіх споживачів – відповідально підходити до оплати за послуги, адже  підтримка допомагає  швидко відновлювати пошкоджені мережі та забезпечувати надійне газопостачання, – додали в компанії.
 Читайте  також на сайті:
 Дивіться відео  в нашому телеграм-каналі, як міська влада ліквідовує наслідки російських обстрілів у Херсоні:

https://t.me/ukrpivden/27656

Відео – МВА.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН