Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерській громаді російські військові скинули вибухівку з дрона на цивільний автомобіль: є постраждалі

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення, обстрілюючи з ріхних видів хброї та скидуючи вибухівку з дрона. У білозерській селищній громаді поблизу Томиної Балки окупанти скинули бибухівку з дрона на цивільний автомобіль. Є загиблий і поранені, – про це повідомили в Херсонській ОВА.

На жаль, 72-річний чоловік дістав поранення, несумісні з життям. До лікарні доставили 35-річного чоловіка з вибуховою травмою, контузією та пораненням руки. Йому надають необхідну меддопомогу. також повідомили  в Херсонській ОВА, що серед постраждалих і дитина.

“В автівці, яку росіяни атакували дроном поблизу Томиної Балки, постраждала мати з дитиною. У 35-річної жінки й 11-річного хлопчика діагностували вибухові травми та уламкові поранення.  Бригада “екстренки” надала потерпілим медичну допомогу на місці”, – зазначили в Херсонській ОВА.

Прокурори спільно з іншими правоохоронними органами вживають усіх можливих і належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками зс рф, – зазначили в прокуратурі Херсонщини.

Дивіться відео, як армія рф  25 жовтня атакувала центр Херсона:

https://t.me/ukrpivden/27593

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН