Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Оголошено конкурс міні-проєктів на підтримку та відновлення бізнесу в Одесі, Миколаєві та Херсоні – 26 переможців отримають по 180 тисяч гривень

Підприємців з Одеської, Миколаївської та Херсонської області та осіб, що мають ідеї для розвитку власного бізнесу, запрошують до участі у конкурсі міні-проєктів «Раннє відновлення бізнесу на півдні України».

Заявки на участь у конкурсі міні-проєктів необхідно подати до 30 жовтня, до 15:00, заповнивши анкету за посиланням: https://bit.ly/south_UA

 Конкурс проводиться на території Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, з метою створення умов для сталого розвитку підприємництва, в тому числі як відповідь на негативні економічні наслідки війни шляхом надання підтримки для подальшого започаткування, масштабування та/або релокації існуючого малого та середнього бізнесу для учасників_ць, що пройшли три навчальні модулі в рамках освітньої програми.

«Цей проект – це більше, ніж просто підтримка! Це нові можливості для вашого бізнесу та новий старт для тих, хто лише починає. Ми пропонуємо практичні знання, нові знайомства із успішними підприємцями регіону, обмін досвідом та потужний нетворкінг. Тому не пропустіть цей шанс стати частиною цієї історії успіху!», – каже Анна Ганжул, координаторка проєкту.

Учасниками_цями проєкту можуть стати: фізичні особи-підприємці та фізичні особи, у тому числі ВПО, громадян України віком 18-65 років, які мешкають або здійснюють підприємницьку діяльність на території Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Єдина умова – взяти участь у освітній програмі. Це три навчальні модулі загальною тривалістю 7 навчальних днів та 2 візити до успішних підприємств південного регіону за таким графіком: з 31 жовтня по 2 листопада та з 6 по 9 листопада (навчання для початківців з Миколаєва/Херсону); 7 по 9 листопада та з 13 по 16 листопада (навчання для досвідчених підприємців з Одеси); з 28 по 30 листопада та з 4 по 7 грудня (навчання для досвідчених підприємців з Миколаєва/Херсону); з 5 по 7 грудня та з 11 по 14 грудня (навчання для початківців з Одеси).

Освітня програма передбачає експрес-навчання щодо підприємницької діяльності у воєнний час, підготовку бізнес-планів та роботу з інвесторами. Наприкінці відбудеться захист бізнес-проєктів. Автори_ки кращих ідей отримають можливість придбати необхідне обладнання або покрити інші витрати, пов’язані з розвитком власної справи.

Загалом взяти участь у конкурсі зможуть 56 осіб, чиї 26 кращих бізнес-ідей отримають підтримку на суму до 180 000 грн.

Більш детально про критерії відбору для участі у конкурсі тут.

Посилання на подію у Facebook тут.

Тримаємо курс на економічну незалежність разом!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН