Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліція фіксує наслідки російських обстрілів (фото)

російські військові вкотре атакували цивільну інфраструктуру Херсонського та Бериславського районів з артилерії, танків та БпЛА. Ворог підступно бив по житловій забудові та об’єктам критичної інфраструктури.

Під вогневим ураженням армії рф перебували Херсон, Антонівка, Садове, Інженерне, Придніпровське, Зимівник, Шляхове та Нововоронцовка.

Поліція зафіксувала пошкодження багатоквартирного та приватного будинків, об’єкту критичної інфраструктури та вежі мобільного зв’язку.

російські військові били FPV-дронами по Нововоронцовці. Внаслідок атак ворог пошкодив вежу станції мобільного зв’язку.

Через скиди вибухівок із БпЛА пошкоджено приватний будинок в Антонівці.

У Херсоні артилерійським вогнем пошкоджено багатоповерховий будинок.

Шляхове російські війська обстріляли з танків. Снаряди влучили в об’єкти, які раніше вже були зруйновані.

У обласному центрі до лікарні звернувся 47-річний чоловік. Медики діагностували у нього мінно-вибухову травму, уламкове поранення лівої руки. Травми херсонець отримав за місцем проживання внаслідок ворожого обстрілу ще 9-го жовтня.

У Бериславі до лікарні звернулась 51-річна місцева жителька. Жінка отримала акубаротравму декілька за два дні до того внаслідок «прильоту» ворожого FPV-дрону по її будинку.

Усі служби оперативно доєднувалися до ліквідації наслідків ворожих обстрілів, поліція збирала докази воєнних злочинів військових рф.

За минулу добу поліція відреагувала на 191 заяву і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 7 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Фото наслідків обстрілів дивіться у нашому телеграм-каналі:

https://t.me/ukrpivden/27352


 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН