Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Населені пункти Бериславського району армія рф обстріляла з авіації, артилерії та безпілотників, – РВА

Протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Новоолександрівська, Милівська, Новорайська та Тягинська територіальні громади. Серед них – м.Берислав, с.Шляхове, с.Новоолександрівка, с.Гаврилівка, с.Милове, с.Качкарівка, с.Дудчани, с.Червоний Маяк, с.Одрадокам’янка та с.Бургунка, – повіломили в Бериславській РВА.

Ворог завдав авіаційних ударів по с.Одрадокам’янка. Із артилерії та танків обстріляв м.Берислав, с.Шляхове, с.Новоолександрівка, с.Червоний Маяк, с.Дудчани та с.Бургунка. Пошкоджень та руйнацій зазнали житлові будинки та господарські споруди мешканців с.Червоний Маяк та с.Милове. Крім того, окупанти використовуючи безпілотні літальні апарати атакували м.Берислав, с.Новоолександрівка, с.Милове, с.Качкарівка, с.Червоний Маяк та с.Одрадокам’янка, пошкоджено житлові будинки та господарські споруди у с.Качкарівка.

“Внаслідок влучання ворожого дрону по цивільному автомобілю на автошляху Т-04-03 Мар’янське – Берислав неподалік с.Гаврилівка, загинули двоє жінок, 72 і 56 років, та отримали поранення середнього ступеня тяжкості 72-річний чоловік і 63-річна жінка. Внаслідок ворожих атак БПЛА у м.Берислав поранення отримали двоє чоловіків віком 43, 62 роки та 68-річний чоловік у с.Новоолександрівка. Постраждалим лікарі надали необхідну медичну допомогу”, – повідомив Володимир Літвінов, начальник Бериславської РВА.


НА фото поліції Херсонщини: автівка після обітрілу біля села Гаврилівка. Водій проїхав 3 кілометра після обстрілу з  дрона, з тілами загиблих жінок.

Дивіться відео на ютуб-каналі інформаційного видання: мобільний дитсадок запустили на деокупованій Херсонщині :

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН