Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові обстріляли передмістя Херсона: одна людина загинула, 6 – поранено

російські війська атакували 8 жовтня  Антонівку та Зеленівку.

 Наразі відомо про шістьох постраждалих місцевих жителів в Антонівці. На жаль, одна людина загинула. Наразі на місці працюють відповідні служби, які встановлюють особу загиблої.

“До лікарні доставили чоловіків, 53, 48 та 27 років, а також 42-річну жінку. У потерпілих – вибухові травми, контузії та уламкові поранення. Вони – під наглядом лікарів. Медики “швидкої” на місці надали допомогу 46-річній місцеві жительці”, – написав у своєму телеграм-каналі  Олександр Прокудін, начальник Херсонської ОВА.

Російські окупаційні війська також завдали масованого удару і по Зеленівці. Було близько 8 “прильотів”. Під вогнем перебували житлові будинки. Пошкоджено 15 приватних будинків.

“Після обстрілу виникла пожежа, яку рятувальники оперативно ліквідували. Є інформація про одного пораненого. Чоловік 42 років отримав вибухову та закриту черепно-мозкову травми, контузію і уламкове поранення спини. Медики надали йому допомогу на місці. На момент ворожої атаки потерпілий був на вулиці”, – зазначив Роман Мрочко, начальник Херсоснької МВА, опублікувавши фото пошкоджених будинків.

https://t.me/ukrpivden/27236

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН