Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні закрили плитами ОСБ більше 22 тисяч вікон, – Мрочко

Представники Херсонської міської військової адміністрації зустрілися із жителями Центрального району.
 Серед найпоппулярніших питань – безпекова ситуація.
“Херсонська міська військова адміністрація виконує повноваження із забезпечення життєдіяльності нашого прифронтового міста. Наше завдання – вирішення цивільних питань. А військовими займаються військові. Проте ми завжди реагуємо на всі запити Сил безпеки і оборони України і виділяємо кошти на потреби наших захисників, а вони вже закуповують на ці суми найнеобхідніше”, –  зазначив Роман Мрочко, начальник Херсонської МВА.
Одне з традиційних питань, яке ставлять на подібних зустрічах, це – закриття плитами ОСБ вибитих вибухами вікон у багатоповерхівках.
“Ми вже закрили більше 22 тисяч вікон. Але ворог, на жаль, не припиняє обстрілювати нашу громаду. Тому у нас попереду багато роботи. Ситуація ускладнена відсутністю власників квартир. Але ми знайдемо вихід. Перед настанням холодів кількість вибитих вікон треба зменшити до мінімуму, щоб убезпечити житловий фонд він впливу погодних явищ.
Було звернення від мешканців одного з багатоповерхових будинків — розглянути можливість облаштувати в них найпростіше укриття. Комісія вийде на обстеження найближчим часом. Адже безпека сьогодні – базова потреба в Херсонській громаді”, – додав Роман Мрочко.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН