Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємці Херсонщини сплатили за ліцензії для продажу підакцизних товарів 3 мільйони гривень

Упродовж січня – липня 2024 року херсонські підприємці спрямували до місцевих бюджетів області 3 мільйони гривень плати за ліцензії. Для здійснення своєї діяльності суб’єкти господарювання Херсонщини у липні цього року отримали у центрах обслуговування платників Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та      м. Севастополі 170 дозвільних документів на право торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, оптової торгівлі пальним.. – повідомляє пресслужба установи.

Від загальної кількості оформлених дозволів 72 надають бізнесменам право реалізовувати у роздріб алкогольні напої, 25 – пиво та 6 сидр й перрі.

Ще 66 виданих ліцензій дозволяють роздрібний продаж цигарок.

Також видано 1 дозвіл на право оптової торгівлі пальним.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що для отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, суб’єкт господарювання до заяви про видачу ліцензії на такий вид діяльності має право подати документ, що підтверджує внесення частини річної плати (квартального платежу) за ліцензію.

Дивіться відео, як ошукали військових на 46 млн грн: Нацполіція спільно з молдавськими колегами викрила злочинне угруповання

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН