Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Розроблена позиція захисту херсонського підприємця Іллі Карамалікова

Розроблена позиція захисту херсонського підприємця Іллі Карамалікова. Про це на сторінці у ФБ написав син Іллі Карамалікова Артем, Він зазначив наступне:

Усім доброго вечора. Мене звуть Карамаліков Артем Ілліч. Я син Карамалікова Іллі Михайловича.

Перш ніж я розпочну, хочу процитувати останні слова батька, які він сказав для всіх Херсонців та близьких до нього людей.

«Извините, что подвёл вас всех»

Отже, я хочу зазначити, що мій батько завжди (і не тільки під час окупації) виступав тільки в інтересах Херсонської громади та держави Україна. Він був ПРОукраїнським політиком, усі його дії були спрямовані на підтримку життєдіяльності нашого міста. Всіма своїми діями він не міг нашкодити інтересам держави Україна.
Багатьом людям мій батько допоміг шляхом надання безкоштовної допомоги. У тому числі видача їжі, охорона важливих державних і не тільки підприємств. Усе це було задокументовано та підтверджено багатьма людьми нашого міста та нашої області.
Це лише мінімум, що я можу вам розповісти. Тому, робіть висновки. Чи міг мій батько прямо перейти на бік ворога або допомагати їм та вести підривну діяльність нашому місту.
Я знаю свого батька. Він ніколи не займав дві позиції. Все встане на свої місця.
Сьогодні також разом із захисником батька, адвокатом Михайлом Величком вироблено праву позицію захисту від інкримінованого батька серйозної за нинішніх часів підозри, результатом якої буде відновлення честі та гідності мого Батька.

Також прошу утриматись від критики щодо нашого захисника. Михайло Величко працює в інтересах мого батька. Його робота наразі є дуже продуктивна.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН