Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медики херсонських поліклінік імені Євгена Карабелеша працюють у посиленому режимі

Незважаючи на воєнний стан в країні, медики продовжують виконувати свій обов’язок – надавати допомогу тим, хто цього потребує.

Так, вчора у медиків лікарні імені Євгена Карабелеша був продуктивний та напружений день – за добу до поліклінік лікарні звернулось 760 пацієнтів з різними питаннями.

«У трьох дорослих, двох дитячих поліклініках і в амбулаторії на прийом потрапило 760 пацієнтів, в онлайн-режимі отримали консультації 420 містян.

Хворих приймали сімейні лікарі, хірурги, невропатологи, кардіологи, отоларингологи та інші спеціалісти за своїм профілем. Проводилися оперативні втручання, фізіотерапевтичні процедури, перев’язки, . До речі, у поліклініці № 2 почав працювати рентгенологічний кабінет.

Загалом у підрозділах медичного закладу вакциновано від Ковід-19 1, 2 і 3-ю дозами 76 осіб. Зокрема. Проведено майже 50 планових дитячих щеплень.

За один робочий день 40 хворих на цукровий діабет отримали призначені їм ендокринологом інсуліни.

До стаціонарних відділень лікарні поступило 17 осіб. У переважній більшості хворі потребують допомоги у кардіологічному відділенні, міському інсультному центрі тощо.

“Шановні херсонці! Не зволікайте зі зверненнями до лікаря за медичною допомогою. Від вчасного обстеження, отриманої консультації і зробленого призначення медичним працівником буде залежати успіх скорішого вашого одужання і збереження життєвих сил у такий непростий для усіх час”, – зазначають медики лікарні», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН