Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

1230м аварійного колектора на Таврійському під загрозою обрушення

Про це повідомляється на сайті МКП Херсонського водоканалу, передає Український Південь.

«Станом на 26 жовтня 2021 року, на ділянці каналізаційного колектора  між  КНС-5 (вул. Покришева, 20) та IV-м Таврійським,  Водоканал утримує  на контролі  8 нових провалів  грунту над пошкодженими ділянками трубопроводу діаметром 400-600 мм.  Перекачування стічних вод житлових будинків Таврійського мікрорайону (75 000 мешканців) виконується цілодобово в обхід  зруйнованої ділянки.  Працівники Херсонського Водоканалу і вдень, і вночі чергують на місці аварії, щоб споживачі зазначеного мікрорайону не відчували незручностей та отримували послуги Водоканалу у повному обсязі.

 Сьогодні працівниками  служби водовідведення, ремонтно-будівельної дільниці та автотранспортної служби Водоканалу, власними силами  завершено  санацію 80 м самопливного каналізаційного колектора за вказаною адресою (під загрозою обрушення – 1230 м!).

 “Роботи складні, тривалі.  На глибині до 5 метрів ми самостійно можемо замінити каналізаційний трубопровід, але на ділянці біля КНС -5 глибина сягає 8 метрів, де нам вкрай потрібна допомога підрядної організації. Невдовзі  зима, тому бути заручниками ситуації ризиковано. Міський голова та депутати обіцяли допомогти, на що сподіваємося ми  і мешканці Таврійського мікрорайону”, – прокоментував ситуацію головний інженер Водоканалу Олексій САВЧЕНКО.»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН