Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Іванівці нагородили діячів культури

Під час свята з нагоди Дня селища Іванівка відбулась церемонія нагородження. Про це розповіли у соціальних мережах:

У галузі культури нашого селища працює небагато людей, але своєю діяльністю вони охоплюють усі сфери життя, їхня творчість наповнює наші будні кольоровими фарбами, перетворює на свято будь-який захід. Керівник цієї творчої компанії – тендітна, ініціативна та вимоглива дівчина – Анастасія Вікторівна Анодій.

ЇЇ було нагороджено Почесною грамотою голови Херсонської обласної ради – за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнення вагомих результатів у роботі, активну громадську позицію та з нагоди Дня селища Іванівка.

Успішно реалізовує державну політику у галузі соціального забезпечення та соціального захисту мешканців селища Іванівський центр надання соціальних послуг. На святі провідного фахівця із соціальної роботи відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Іванівської селищної ради Ніколаєнко Юлію Олександрівну було нагороджено Почесною грамотою селищного голови за багаторічну сумлінну працю та з нагоди відзначення Дня селища Іванівка.

Народна мудрість говорить: «Мед на столі – радість у господі». З медом українці відзначають свята, частують гостей, лікують недуги. Декілька років поспіль спілка пасічників Іванівщини дарує мед наймолодшим жителям громади – вихованцям дитячих садків. Честь і хвала вам – трудівники пасік, які приносять до нашого столу неповторний дар землі та сонця! Подякою селищного голови нагороджено спілку «Пасічник» за підтримку і розвиток галузі бджільництва в Іванівській громаді, виробництво якісної продукції та благодійну діяльність.

Дівоча команда «Іскра» здобула І-ше загальнокомандне місце в Чемпіонаті області, ІІ-ге місце в чемпіонаті України в м. Миколаєві, ІV-те місце у складі збірної України в місті Калуш.

На святі грамотою селищного голови нагороджено команду «Іскра» за значні спортивні досягнення, майстерність та наполегливість у досягненні поставлених цілей, спортивний ентузіазм та волю до перемоги.

Тренери Віталій Лежнюк та Анатолій Резанов будуть відзначені грошовими винагородами.

Часом люди забувають, що вони теж живуть у цьому селищі, що наша Іванівка – це наш спільний дім, а кожна господиня знає, що до порядку завжди треба докласти руки. Висловлюємо подяку невтомним хлопцям та дівчатам – робітникам з благоустрою, бо без них не квітли б на клумбах троянди, не радували б око чисті та охайні паркові зони, прибрані місця загального користування. Вони встигають все не зважаючи на погодні умови та велике навантаження.

Грамотою селищного голови та солодким подарунком нагороджено колектив по благоустрою Іванівської селищної ради за невтомну сумлінну працю, належне утримання та своєчасне прибирання території селища та з нагоди відзначення Дня селища Іванівка.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН