Етно-фермерський комплекс сімейного типу «Болгарське Село» на базі свого сімейного фермерського господарства на Херсонщині почав створювати син етнічного болгарина, фермер-підприємець Юрій Палічев.
«Болгарське Село» спеціалізуватиметься не тільки на виробництві плодоовочевої продукції, а й займатиметься переробкою, виробництвом крафтової продукції.
Тут будуть втілені концепції сільського, зеленого та етнографічного туризму з гастротуризмом та сімейнім відпочинком.
«Ми створюємо точку продажів, де могли б продавати свою продукцію кінцевому споживачеві, – каже аграрій. – Реалізуючи свіжу продукцію з поля, фермер отримує мінімальну ціну. Якщо є мийка, сортування, то таку продукцію виробник продає трохи дорожче. За переробку додана вартість стає ще вище. А якщо продавати вирощену продукцію в своєму ресторані, то можна отримати максимальну вартість».
Крім ведення бізнесу, пов’язаного з етно-гастро-туризмом, ФГ «Палічеві» планує активно розвивати співпрацю з сусідніми фермерськими господарствами, закуповувати сировину у дрібних виробників, пропонуючи їм більш вигідні ціни.
Умови співпраці з ФГ «Палічеві» передбачають, що вся переробка продукції буде здійснюватися виключно на території їх фермерського комплексу і випускатися під торговою маркою «Болгарське Село», оскільки контроль якості готового продукту є пріоритетним для розвитку бізнесу.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Схожі публікації:
- Під час учорашніх обстрілів поранено 8 рятувальників, один загинув
- Внаслідок ранкового обстрілу Херсонщини загинула жінка – розпочато розслідування
- СБУ викрила високопосадовця Одеської ОВА, який вкрав понад 7 млн грн на будівництві селищних лікарень
- Вперше в історії херсонського гандболу спортсменки вибороли срібло: спортколедж продовжує працювати в умовах війни
- У Борозенському відновили 40 осель та відремонтували вікна в школі, – Прокудін