Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонцям показали оновлений проєкт «Лебединого озера»

Один із варіантів майбутнього «Лебединого озера» презентував містянам Херсонський міський голова Ігор Колихаєв. Зробив він це на власній сторінці в фейсбуці.

«У попередньому пості – відеопрезентація однієї з пропозицій реконструкції «Лебединого озера», а точніше його – фрагмента. І я радий, що багато хто звернув увагу і правильно підмітив, що це – лише частина озера. Так і є. Сьогодні подивіться на весь проєкт. На місці порожньої чаші, де раніше було штучне озеро, нам пропонують зробити інтерактивне водне шоу + фонтан «Лебедине озеро», який ви вчора обговорили», – пояснив своїм читачам міський голова.

Ідея інтерактивного фонтану миттєво здобула схвалення громади.

«Дуже подобається, це стане центром для відпочинку жителів міста і туристів. Буде що подивитися», «Дуже гарно! Чекаємо на втілення!», «Ігор, робіть те, що вважаєте за потрібне! Все одно за останні років 30 кращих результатів не було!», «Згодна з мером: нехай молоде покоління пропонує проєкти, дивимося вперед, нехай цей проект буде візиткою нашого Херсона!», пишуть в коментарях херсонці.

Звісно, трапляються й думки супротивників цього та інших проєктів. Деякі вважають, що подібних розважальних об’єктів робити не треба, адже місто зараз потребує більш практичних речей: ремонту доріг, будинків тощо.

«Вкотре про проблеми. Якщо ви їх бачите, то чому думаєте, що цього не бачу я? Якщо хтось знає рецепт як за півроку можна повністю вилікувати міське господарство, що донедавна перебувало в агонії, обов’язково напишіть мені покрокову інструкцію. Я знаю тільки один дієвий метод приведення всіх сфер Херсона в бажаний порядок: чітке планування, щоденна робота і час», – відповів невдоволеним Ігор Колихаєв.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН