Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Керівник автопідприємства “Корсар” розповів про свій вибір на виборах 25 жовтня (Відео)

Керівник потужного автотранспортного підприємства “Корсар” Василь Гребенюк балотується на місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня. Його вибір – команда політичної партії “Слуга народу”. Народився і виріс у Скадовську, вважає голвним завданням – розвиток інфраструктури, створення логістичної мережі пасажироперевезень, адже Скадовська ОТГ об`єднає близько 26 населених пунктів. Тож інтереси місцевих жителів повинні бути захищені, аби вони вільно могли доїхати до Скадовська, обласного центра та будь-якого міста в Україні. Команда “Слуги народу” у Скадовську прагне створити сильну громаду.

Василь Гребенюк бере активну участь у розвитку транспортної і туристичної інфраструктури міста Скадовська та району. Займається благодійністю, допомагає українським бійцям на Сході України, надає підтримку в організації дитячих і молодіжних фестивалів.

На місцевих виборах балотується в депутати Скадовської міської ради по територіальному виборчому округу № 2 (виборчі дільниці № 650456 (ЦРЛ), № 650457 (школа №3), № 650458 (маленька школа), № 650459 (Укіс)).

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН