Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці ставлять гострі питання місцевим політикам (відео)

Проєкт “Відкритий мікрофон” щоразу проходить цікавіше, відкритіше і питання стають гострішими, бо чимало городян хоче , аби місто змінилось.

Тому щочетверга на літній майданчик RAY BAR приходять активні городяни, голови ОСМД, квартальні, аби запитати у кандидата, які зміни він готовий привнести своєю депутатською діяльністю, чи знає повноваження іщо планує зробити для громади. Серед учасників в дебатах вже взяли участь Віктор Тоцький (Сила людей) і Сергій Дудка (Удар), Артем Кияновський (Наш край) і Костянтин Риженко (Пропозиція), Віталій Бєлобров (Нам тут Жити) і Павло Ткаченко (Херсонці). До нині діючих депутатів, представників влади надходять питання і щодо нинішнього стану справ в інраструктурі міста.

Нет описания.

“Останні дебати за участі Павла Ткаченка і Віталія Бєлоброва показали, що це була реальна битва двох кандидатів. Були питання і особистісні, і незручні. Кожного щочетверга градус підвищується, – зазначає інінціатор проєкту “Відкритий мікрофон” Ілля Карамаліков. – Більше того, чимало питань вже виникає і про членів команди, які поруч йдуть з кандидатом. І було дуже гаряче на останній зустрічі. Від городян – питання конкретні, бо всім набридло жити в занедбаному місті. Тож запрошую всіх поставити своє незручне запитання кандидату”.

Нет описания.

Але Ілля Карамаліков поки не розголошує, хто стане учасником проєкту “Вікритий мікрофон” цього четверга.

Нет описания.

https://www.facebook.com/https://https://https://https://pivdenukraine.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-4.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-3.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-2.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-1.jpg/videos/654191875493573

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН