Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Український ветеранський фонд отримав 248 заявок на конкурс підтримки ветеранського бізнесу “Варто 11.0”

На 11-й конкурс фінансової підтримки ветеранських бізнесів “Варто 11.0” надійшла рекордна кількість заявок від охочих отримати грант на започаткування та розвиток власної справи — 248. Лідерами за кількістю проєктів, поданих на конкурс, стали Львівщина, Полтавщина та м. Київ. Про це повідомляють в Українському ветеранському фонді.

Упродовж 9–18 жовтня ветерани, члени їхніх сімей та сімей загиблих захисників і захисниць України могли подавати свої бізнес-проєкти на конкурс “Варто 11.0”. Переможці, яких оголосять 29 листопада, отримають грант у розмірі від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень для започаткування та розвитку власної справи.

Загалом на цей конкурс надійшли рекордні 248 заявок. До слова, на конкурсну програму “Варто почати власну справу”, яка проходила навесні цього року, отримали 219 заявок.

“Ветеранське підприємництво — це не лише шлях до економічної незалежності для самих ветеранів. Такі конкурси допомагають нашим захисникам і захисницям спрямовувати свій досвід та енергію на створення й розвиток успішних бізнесів, а відтак — і на розвиток громад та нашої держави”, — наголошує Ніна Роговець, виконуюча обов’язки виконавчого директора Українського ветеранського фонду.

Лідерами за кількістю заявок на конкурс “Варто 11.0” стали:

  • Львівська область — 34 заявки;

  • Полтавська область — 30 заявок;

  • м. Київ — 30 заявок.

Наступним етапом конкурсу стане передача проєктів, що пройшли технічний відбір, на розгляд незалежним експертам та фінансовому відділу фонду. Учасники конкурсу зможуть доопрацювати свої проєкти перед фінальною публічною презентацією, врахувавши рекомендації експертів.

Зазначимо, що з початку своєї діяльності Український ветеранський фонд профінансував 873 проєкти ветеранського бізнесу та ініціатив громадських організацій для ветеранів на загальну суму понад 427 мільйонів гривень.

Детальніше про конкурс “Варто 11.0”: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-11-0/

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН