Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Херсона заборгували за послуги водопостачання майже 120 млн гривень (відео)

На сьогодні заборгованість херсонців перед Херсонводоканалом створює загрозу забезпеченню міста  послугами водопостачання та водовідведення у необхідному обсязі

МКП «ВУВКГ м.Херсона» тимчасово, на час дії воєнного стану, не застосовує по відношенню до боржників примусових санкцій. Але, ігноруючи борги сьогодні, споживачі наражають  себе у майбутньому на судові позови та відключення від послуг водопостачання/водовідведення. Не має значення, чи Ви власник помешкання, чи тимчасово в ньому проживаєте. Якщо у Вас є заборгованість – просимо Вас погасити її або укласти договір реструктуризації, – повідомили в Херсонводоканалі.

“Пам’ятайте, що для забезпечення містян послугами, Водоканалу необхідно  закуповувати електроенергію, пальне, хімічні реагенти, насосне обладнання та комплектуючі для мереж, здійснювати оплату праці робітникам, які під обстрілами ремонтують мережі, усувають засмічення каналізації, забезпечуючи  водопостачання та  водовідведення у ваших оселях. Дякуємо сумлінним платникам, які попри всі проблеми сьогодення знаходять можливість своєчасно розрахуватись за спожиті послуги. Наш з Вами обов’язок – підтримувати один одного, відповідально ставитись до поставлених перед нами завдань. Ми – забезпечуємо місто водою, а Ви – своєчасно оплачуєте отримані послуги!”, – зазначили в пресслужбі Херсонводоканалу.

Фото – ілюстративне.

Для споживачів Херсонводоканалу створили відео, як передавати показники лічильників води у новому особистому кабінеті:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН