Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У деокупованій Борозенській громаді на Херсонщині відкрили поліцейську станцію

В рамках реалізації проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» на Херсонщині до проєкту долучилася Борозенська територіальна громада. Відбулось урочисте відкриття поліцейської станції у Борозенській сільській територіальній громаді, – повідомили в сільсьвій військовій адміністрації.

Обов’язки поліцейського офіцера громади виконуватиме старший лейтенант поліції Валентин Харюк – який пройшов відповідні навчання у Донецькому державному університеті внутрішніх справ, забезпечений службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та усім необхідним для роботи.


Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень, планувати спільну роботу та разом працювати над тим, щоб громада вдосконалювалася та ставала безпечнішою.


Поліцейський братиме активну участь в житті своєї громади проводитиме профілактичну роботу серед місцевого населення (тематичні зустрічі, виступи в школах, тощо); тісно співпрацюватиме з жителями, допомагатиме вирішувати конфліктні ситуації; контролюватиме дотримання фізичними та юридичними особами правил та порядку зберігання і використання зброї; боротиметься з рейдерством і браконьєрством; забезпечуватиме порядок та безпеку на території своєї громади.


Реалізація проєкту у громаді стала можливою завдяки координації Херсонської ОВА та активної участі Борозенської СВА та Національної поліції України.
Зокрема, за кошти місцевого бюджету було зроблено поточний ремонт приміщення, придбано меблі, облаштовано кабінет комп’ютерною технікою та обладнанням, а також забезпечено поліцейського паливно-мастильними матеріалами.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН

СУСПІЛЬСТВО