Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

9 медпрацівників Великоолександрівської лікарні пройшли безкоштовні курси з підвищення кваліфікації

Про це повідомили в Херсонському обласному центрі зайнятості, повідомивши, що медправцівники скористалися програмою з підвищення кваліфікації за рахунок ВАУЧЕРА.
9 медпрацівників КНП «Великоолександрівська лікарня» Великоолександрівської селищної ради отримали безкоштовний ваучер на навчання, який був виданий фахівцями Бериславської філії ХОЦЗ. Із них троє вже пройшли навчання у ВСП «Криворізький навчально- консультаційний центр» КП «ДОІАЦМС» на курсах підвищення кваліфікації за спеціалізацією «Анестезіологія та реанімація». По закінченню навчання фахівцям були вручені свідоцтва про підвищення кваліфікації.
Від початку 2024 року Бериславською філією Херсонського обласного центру зайнятості було видано 50 ваучерів на навчання за професіями та спеціальностями: продавці продовольчих та непродовольчих товарів, кухар, кравець, водій навантажувача, медсестринство, медицина.


Ваучер — це документ, який видається одноразово і дає право БЕЗОПЛАТНО пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
 Підготував – Олексій  Кравчук.
Детальніше про ваучер на навчання https://www.dcz.gov.ua/profnavch/vouch
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН