Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Профспілка працівників морського транспорту України реалізує з ХДМА спільний проєкт з підготовки курсантів

Профспілка працівників морського транспорту України (ПРМТУ) активно співпрацює з Херсонською державною морською академією.  Нині  успішно реалізується проєкт із навчання у ХДМА та Литовській морській академії за підтримки Профспілки працівників морського транспорту України (ПРМТУ) та ITF Seafarers’ Trust.
Завдяки ПРМТУ 50 курсантів ХДМА в рамках спільного проєкту з ITF Seafarers’ Trust продовжили навчання за кордоном та вже отримали диплом бакалавра.

“У поточному навчальному році було надано ще 10 спонсорованих місць у Литовській морській академії для першокурсників ХДМА. Українські курсанти продемонстрували високий рівень підготовки та залученості в навчальний процес, завершивши навчальний рік з високими балами. Вони також брали активну участь у спортивних та соціальних заходах. Тому ITF Seafarers’ Trust продовжив проєкт на наступний рік”, – зазначили в Профспілці працівників морського транспорту України (ПРМТУ).


Нагадаємо, що в проєкті беруть участь діти з соціально вразливих категорій населення, діти військовослужбовців та діти з зон активних бойових дій.


 Джерело – Профспілка робітників морського транспорту України – ПРМТУ 

Читайте на сайті інформцаійного видання “Український Південь”: Херсонська державна морська академія розвиває міжнародні стосунки із університетом Великої Британії

Дивіться ваідео, як проходив День відкритих дверей ХДМА у Профспілці працівників морського транспорту України:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН