Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Судитимуть на Херсонщині подружжя, яке через оголошення в інтернеті ошукувало людей

За процесуального керівництва прокурорів Херсонської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка та його співмешканки за фактом вчинення крадіжки та шахрайства (ч. 4 ст. 185, ч. 2 ст. 190 КК України), – повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

 


Слідством встановлено, що чоловік розміщував у мережі-Інтернет оголошення про продаж автомобілів за привабливою ціною. Як тільки отримував завдаток, переставав виходити на звʼязок.


Жінка, полюбляючи косметичні процедури налагодила схему отримання послуг безоплатно. Вдаючи, що забула гроші та зараз їх принесе, виходила із салонів і зникала. Також пара, користуючись довірою продавців магазину, брала товар у борг, який не повертала.


Від їх шахрайських дій постраждало щонайменше 13 осіб, а загальна сума збитків склала 471 тис. грн. З метою відшкодування шкоди завданої потерпілим, в ході досудового розслідування накладено арешт на транспортний засіб обвинуваченої. Обвинуваченим загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН