Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтерка з Херсона мобілізувалася до ЗСУ

До повномасштабного вторгнення «Марго» працювала в тренажерному залі адміністратором, а нині захищає Україну. Історію захисниці на Херсонщині з позивним  Марго розповіли в 124 окремій бригаді територіальної оборони ЗСУ.


 Ранок 24.02.2022 припав на вихідні нашої героїні та почався в Залізному порту із компанією друзів. Вранішні новини шокували компанію тож вони зібравшись повертались в Херсон. «Доїхавши до Антонівського мосту переїхати його не змогли, рух був перекритий, а на мосту почався бій, тож ми розвернулись та заїхали в Олешки де й переночували у знайомих»,
розповідає героїня.

«Першу неділю було страшно навіть вийти із дому, далі я зрозуміла, що треба діяти та почала займатись волонтерством в рідній Зеленівці, допомагати сімʼям із малими дітьми, адже магазини закрилися й ситуація була дуже важка. Бувши ще в окупації вирішила, що після звільнення піду до лав Збройних Сил України, але після 11.11 трошки знадобився час аби прийти до тями та вже під час того як росіяни підірвали Каховську ГЕС вирішила, що прийшов мій час доєднатися. <атьки не відразу були позитивно налаштовані, але зрештою заспокоїлись та прийняли моє рішення».

На запитання, що мотивує нашу героїню вона відповіла одним словом — Помста.
Після перемоги «Марго» планує добудувати будинок, створити сімʼю та жити спокійне життя у вільній країні.

 Джерело – 124  окрема бригада територіальної оборони ЗСУ.
 Фото- 124  окрема бригада територіальної оборони ЗСУ.


Дивіться відео на ютуб-каналі  інформцаійного видання “Український Південь”, як херсонці в окупації продовжували спротив російським загарбникам. Історія  херсонки – Тетяни Бойко, викладачки ХДАЕУ.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН