Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові провели 7 безуспішних штурмів позицій ЗСУ в Кринках

Кринки
Кринки – це плацдарм на окупованій Херсонщині, який утримують бійці ЗСУ. Боротьба за лівий берег триває.
Сили оборони Півдня надалі завдають вогневого ураження по місцях дислокації ворога, вогневих позиціях і тилах, – про це повідомляється в телеграм-каналі Сил оборони півдня. Протягом доби отримано підтвердження про зменшення кількості особового складу противника на 130 осіб.
“Також ворог втратив 27 одиниць озброєння та військової техніки, з них: – 6 гармат; – 1 міномет; – 1 кулемет “Утьос”; – 13 одиниць авто-бронетехніки; – 2 розвідувальні БпЛА; – 2 аерофотостанції; – 2 човни. Знищено 4 спостережні пункти”, – зазначено в повідомленні.
Дивіться, як ЗСУ утримує з жовтня 2023 року плацдарм в Кринках, що знаходиться в Олешківській громаді на тимчасово окупованій Херсонщині.
Підписатися: телеграм
Кринки – цієї доби  ворог здійснив 7 безуспішних штурмів плацдарму  ЗСУ на окупованому лівобережжі Херсонщини. Зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції.
 Такод  в Силах оборони півдня зазазначили, що окупанти здійснили артилерійські обстріли, завдали авіаційних ударів із застосуванням керованих авіабомб та понад п’ять десятків некерованих авіаційних ракет, використали ударні дрони різних типів, продовжили здійснювати аеророзвідку. За минулу добу в операційній зоні Сил оборони Півдня зафіксовано проліт 76 розвідувальних БпЛА.
Дивіться відео, як  у Херсон комунальники ліквідовують наслідки авіаудару  по Херсону:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН