Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Берислаському районі відновлено роботу 165 підприємств торгівлі та 2 банківських установи

Відновлено роботу 165 торгових точок у населених пунктах району,  7 стаціонарних поштових   відділень АТ «Укрпошта»  у  м.Берислав, селищах Велика Олександрівка, Нововоронцовка, Високопілля, Архангельське, селі Борозенське, с.Новорайськ та відділення «Нової пошти» у селищі Велика Олександрівка, автозаправних станцій та селищі Велика Олександрівка, селищі Високопілля та селищі Нововоронцовка.

Відновили роботу 2  банківські установи, а саме:  АТ «Ощадбанк»  у селищі Нововоронцовка, АТ «Приватбанк» у селищі Велика Олександрівка, селищі Високопілля, селищі  Нововоронцовка.

 У Бериславському районі  відновлено роботу відділень Пенсійного фонду України в Бериславській, Великоолександрівській, Нововоронцовській та Високопільській територіальних громадах, Великооолександрівського сектору управління Державної міграційної служби України в Херсонській області, Великоолександрівського стаціонарного  сервісного центру  Міністерства внутрішніх справ, дистанційно відновлено роботу Бериславської філії Херсонського обласного центру зайнятості та  оф-лайн надаються послуги у консультаційних пунктах Високопільського, Великоолександрівського, Нововоронцовського відділів Бериславської філії. – повідомляє БРВА. 

“Основними негативними факторами та викликами, які впливають на сферу інвестиційної діяльності, є бойові дії, які й досі тривають на території району, руйнація виробничого потенціалу, зростання безробіття, зниження платоспроможного  споживчого попиту  та його деформація, міграція трудового потенціалу, зниження рівня інвестиційної привабливості  Бериславщини”, – зазначили в БРВА.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН