Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Страсбурзі міський голова Нової Каховки розповів про терор російської армії на лівобережжі Херсонщини

У Страсбурзі в Палаці Європи на початку цього тижнярозпочала роботу 46-та Сесія Конгресу місцевих і регіональних влад Європи. В перший день відбулися засідання всіх трьох Бюро Палат і політичних груп. На цих засіданнях обговорювалися питання порядку денного майбутніх планерних засідань Сесій Конгресу. Під час обговорення розглядалися різні пропозиції членів делегацій країн Європи.  Серед членів української делегації є і представник з Херсонщини – міський голова Нової  Каховки.
“Відбулися довибори в керівні органи деяких Бюро замість вибулих. Вечором цього ж дня в Представництві України відбулася зустріч Української делегації з керівником ППУ Тарасюком Борисом Івановичем, на якій обговорювали проблеми і питання котрі необхідно озвучити на Сесії Конгресу”,  – зазначив Володимир Коваленко, міський голова м. Нова Каховка, представник Української делегації.
 При кожній зустрічі Володимир Коваленко гооврить проблеми окупованої Нової Каховки,  в якій люди живуть без світла,  води та газу,  в умовах фільтрації та терору російських військових. Міський голова розповів про вбиства армії рф на території окупованої Нової Каховки.
 Нагадаємо, що Нова Каховка окупована з перщих днів повномасштабного вторгнення.
  Автор – Олексій Кравчук/Український південь.
 Читатйе на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН