Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДАЕУ підписав меморандум про співпрацю з громадою міста Олександрія Кіровоградської області

Херсонський державний аграрно-економічний університет продовжує активно співпрацювати з освітніми установами Кіровоградського регіону з метою розвитку освітнього потенціалу та професійної орієнтації молоді. У рамках цієї ініціативи представники університету у складі: декана економічного факультету Кириченко Н.В., відповідального секретаря приймальної комісії ХДАЕУ Алєщенко Л.О. та завідувача кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Жосан Г.В.відвідали школи та ліцеї міста Олександрія, Кіровоградської області, – повідомляє пресслужба ХДАЕУ.
Проорієнтаційний захід був спрямований на ознайомлення учнів з можливостями отримання вищої освіти у ХДАЕУ. Викладачі університету презентували освітньо-професійні програми, наукові досягнення та можливості кар’єрного зростання для майбутніх фахівців.
Особливу увагу приділили питанням вибору професії та індивідуальному кар’єрному розвитку. Зустрічі з представниками університету стали важливим кроком для учнів у визначенні їхніх майбутніх шляхів.
Крім того, підписано меморандум про співпрацю між ХДАЕУ та об’єднаною територіальною громадою (ОТГ) міста Олександрія.
“Цей документ став важливим кроком у розвитку партнерських відносин між університетом та місцевими громадами, сприяючи взаємному обміну досвідом та ресурсами для зміцнення освітнього та економічного потенціалу регіону. Такі заходи сприятимуть підвищенню якості освіти та підготовки молоді до успішного майбутнього та ефекту синергії співпраці”, – зазначила адміністрація ХДАЕУ.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН