Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові атакували населені пункти Бериславського району безпілотниками: є постраждалі

Протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Нововоронцовська, Новоолександрівська, Милівська, Новорайська та Тягинська територіальні громади. Серед них – м.Берислав, с.Новоберислав, с.Зміївка, с.Шляхове, селище Нововоронцовка, с.Гаврилівка с.Дудчани, с.Червоний Маяк, с.Львове та с.Тягинка. Ворог із реактивних систем залпового вогню, артилерії, танків та мінометів завдав обстрілів по м.Берислав, с.Новоберислав, с.Зміївка, с.Томарине, с.Шляхове, селищу Нововоронцовка, с.Львове, с.Дудчани, с.Гаврилівка та с.Тягинка, – зазначили в Бериславській РВА.

Пошкоджено житлові будинки мешканців у с.Зміївка, с.Томарине та с.Шляхове, також ворожі снаряди поцілили по навчальних закладах у с.Гаврилівка та с.Шляхове. Крім того, окупанти використовуючи безпілотні літальні апарати завдали удару по с.Шляхове, с.Гаврилівка, с.Червоний Маяк, с.Зміївка та с.Львове.

Пошкоджено сільськогосподарську техніку та приватний транспортний засіб у с.Гаврилівка.

“Внаслідок ворожих атак із БПЛА у с.Зміївка загинув 67-річний чоловік. У с.Червоний Маяк 37-річний чоловік отримав поранення. Крім того, через ворожі обстріли поранення отримала 60-річна жінка у селищі Нововоронцовка та 63-річна жінка у с.Зміївка”, – зазначив Володимир Літвінов, начальник є потсраждалі Бериславської РВА.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український  Південь”:

Адвокатці з Нової Каховки повідомлено підозру за співпрацю з окупаційною владою

Дивіться на сайті:

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН