Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонка Галина Лугова стала представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Кіровоградській області

Про це  повідомив Дмитро Лубінець,  Уповноважений Верховної Ради України з прав людини під час робочого візиту до Кіровоградської області.
“Найперше зустрівся з керівництвом області: начальником Кіровоградської ОВА Андрієм Райковичем  і головою Кіровоградської обласної ради Юрієм Дроздом. Обговорили багато питань. Підсумовуючи їх: в області ситуація з правами ВПО в нормі, багато питань відпрацьовані.У Кіровоградській області професійно здійснюється процес мобілізації, права людини в цілому дотримуються, а представники ТЦК діють в межах своїх повноважень. Окрім цього, працівники ТЦК та Нацполіція співпрацюють з питання мобілізації. Наразі немає кричущих публічних випадків порушень прав людини”, – зазначив Дмитро Лубінець.
 Також повідомив він, що представив   свого Представника на Кіровоградщині Галину Лугову перед народними депутатами України, керівниками держустанов, підприємств та організацій області.
На зустрічі Дмитро  Лубінець представив основні напрямки роботи та обговорили можливі аспекти взаємодії.
Захід  убло проведено  на базі Донецького державного університету внутрішніх справ.
 Фото – Дмитро  Лубінець.
  Підготував – Олексій  Кравчук.
 Читайте на сайті інформцаійного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН