Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійний фонд проводить реєстрацію жителів Херсонщини на отримання продуктових наборів

Про це зазначено на сторінці благодійного фонду  «ВПЛИВ», що надає цільову допомогу.

“До уваги родин із дітьми до 18 років і родин, де є молодь із інвалідністю до 35 років – відкрито реєстрацію на отримання продуктових наборів. Вимоги під час подання запиту на отримання допомоги: Ваша родина має підпадати під визначену вразливу категорію (родина із дітьми до 18 років і родина, де є молодь із інвалідністю до 35 років)”, – написали у фонді.

 

Також у фонді зазначили, що реєстраційна анкета заповнюється тільки один раз від усієї родини. Якщо ваша родина вже отримувала допомогу від Благодійного Фонду ВПЛИВ (продукти або гігієну) ви не маєте можливості більше на її отримання (родина може отримати лише 1 раз або продукти або гігієну).

Серед умов отримання продуктових наборів:

 

Родина на час отримання допомоги має проживати в Херсонській області і має можливість самостійно забрати допомогу у м. Херсоні Для надання допомоги буде відібрано найбільш вразливі домогосподарства.

“Інформація про вашу соціальну вразливість буде потребувати документального підтвердження. Просимо вас уважно заповнити анкету та вносити тільки правдиву інформацію Запит на отримання продуктового набору впродовж певного часу можна надіслати за посиланням — https://cutt.ly/Jw2kCm55. “, – додали в повідомленні.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

З початку року в Херсонській області зареєструвались 436 нових підприємців та 28 юридичних осіб

У деокупованих населених пунктах Бериславського району на Херсонщині медичну допомогу надавали лікарі зі Львова та Одеси

Дивіться на ютуб-каналі інформаційного видання “Український південь”, як у Херсоні створюють операційні в укриттях:

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН