Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському районі російські військові обстріляли навчальний заклад, – РВА

Протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Новорайська, Милівська та Тягинська територіальна громада. Серед них – м.Берислав, с.Зміївка, с.Республіканець, с.Дудчани, с.Качкарівка, с.Саблуківка, с.Червоний Маяк, с.Одрадокам’янка, с.Львове та с.Тягинка, – повідомляє Бериславська РВА.

Ворог завдав артилерійських та мінометних обстрілів по м.Берислав, с.Тягинка, с.Одрадокам’янка, с.Львове, с.Качкарівка, с.Саблуківка, с.Червоний Маяк та с.Республіканець. Поцілили по навчальному закладі у с.Червоний Маяк, також виникло загоряння багатоповерхового будинку у м.Берислав та житлового будинку у с.Львове. Крім того, окупанти використовуючи безпілотні літальні апарати атакували м.Берислав, с.Зміївка, с.Дудчани та с.Качкарівка.

“Пошкоджено житловий будинок у с.Зміївка. Внаслідок ворожої атаки з БПЛА у с.Зміївка поранення отримав 67-річний чоловік. Внаслідок підриву на невідомому вибухонебезпечному предметі поблизу с.Андріївка поранення отримав 24-річний чоловік. Крім того за медичною допомогою звернувся 56-річний чоловік, який отримав поранення внаслідок ворожої атаки з БПЛА у с.Дудчани 10 березня 2024 року”, – зазначив Володимир Літвінов.

Читайте на сайті інформційного видання “Український південь”:

Вчителька з Херсона стала викладачем у міжнародному освітньому проєкті від Посольства США в Україні

Дивіться, як Херсон  російська армія атакує  авіабомбами:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН