Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для дітей Херсона в укритті організували волонтери із Дніпра пізнавально-розважальний захід

Про це повідомляє Херсонська міська рада.
Діти залишаються дітьми, навіть коли через російську агресію їх дитинство не таке безтурботне. Малеча по-своєму сприймає війну та по-своєму розуміє, що відбувається навколо, але при цьому продовжує радіти кожному дню. Херсонські дітки навчились розважатися, сміятися й гратися в укриттях. Жителі міста пристосовувалися до цих жорстоких реалій. Але сміх зцілює й творить дива! БФ “Помагаєм” (м. Дніпро) подарували дітям та їх батькам позитивні емоції, солодощі та іграшки, атмосферу радості і гумору – те, що сьогодні дітям вкрай необхідно, – зазначається в дописі Романа Мрочка.
Дитячі посмішки, очі, сповнені здивування та радості, нагадують, що наше життя має безліч кольорів, що можна бути щасливими тут і зараз, попри повітряні тривоги та обстріли.
Саме так, ми, дорослі, збережемо в дітях найголовніше – віру в перемогу світла над темрявою!
“Херсонська міська військова адміністрація вдячна БФ “Помагаєм” (м. Дніпро), волонтерам БФ “Українська освітня фундація”, а також Херсонськім організаціям – профспілці працівників фізичної культури та спорту Херсонської області і міського центру “З любов’ю до дітей” за посмішки більше 100 херсонських дітей та їхніх батьків”, – додали в дописі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН