Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Двоє дітей-сиріт повернуто в деокуповану Борозенську громаду з окупованого лівобережжя Херсонщини

До Борозенської громади 24 лютого 2024 року з тимчасово окупованої території України повернуто 2 дітей-сиріт, сестер Берензон Діану Сергіївну 17.05.2021 р. н. та Берензон Світлану Сергіївну 17.05.2021 р. н., – про це повідомили в Борозенській сільській вйіськовій адміністрації.
 Представники адміністрації зазначили, що це  вдалося у межах реалізації затвердженого плану дій Президента України Bring Kids Bach UA, за посередництва Держави Катар та за підтримки ЮНІСЕФ, а також сприяння Державної прикордонної службу України, Офісу Омбудсмана України, служби у справах дітей Херсонської обласної державної адміністрації, служби у справах дітей Бериславської районної адміністрації та служби у справах дітей виконавчого комітету Борозенської сільської ради.
 Повідомляє місцева влада і про подальшу долю дівчаток.
“Сестер Берензон С.С. та Берензон Д.С. влаштовано в родину опікуна Берензона Володимира Миколайовича рідного дядька дівчаток, який разом з родиною проживають в Борозенській громаді с. Чарівне. Бажаємо опікунам чудових дівчаток здоров’я, сили, миру та хочемо подякувати за взяту на себе відповідальність, самовідданість та чуйність у вихованні дітей, за людяності, милосердя, великодушність.”, – повідомили у в Борозенській сільській вйіськовій адміністрації.
27.02.2024 р. начальником Борозенської сільської військової адміністрації Альоною ОХРІМОВСЬКОЮ, начальником служби у справах дітей Юлією ЗАБАВСЬКОЮ та старостою Чарівненського старостинського округу було відвідано родину Берензон Володимира та Наталії.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН