Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Майно брата екснардепа-зрадника України на понад 600 млн гривень передано в управління АРМА

За матеріалами СБУ в АРМА передали майно брата екснардепа-зрадника Ковальова на понад 600 млн гривень, – повідомляє пресслужба Головне управління СБУ в АР Крим.
Завдяки доказовій базі Служби безпеки в управління АРМА передано майно зрадника та колаборанта Юрія Ковальова, який заправляв російські танки та вивозив зерно з Херсонщини до рф.
У січні за матеріалами СБУ суд арештував майно Ковальова. Зокрема, були заблоковані 300 земельних ділянок, 17 комерційних об’єктів, понад тисячу квадратних метрів житлової нерухомості та банківські рахунки. Включаючи АЗС, на якій зрадник позачергово «обслуговував» військових рф.
У лютому арештоване майно передали до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.
За даними слідства, під час тимчасової окупації Херсонщини зрадник заправляв танки рф на підконтрольних йому заправках. Та вивіз у росію майже 35 тисяч тонн українського зерна.
Для цього фігурант використовував «зв’язки» свого брата екснардепа-зрадника Олексія Ковальова, «заступника» гауляйтера Сальдо «з питань сільського господарства».
Встановлено, що Юрій Ковальов входить до складу окупаційної «держдуми Херсонської області» від путінської партії «єдина росія» і продовжує сприяти збройній агресії рф проти України.
Наразі триває розслідування у межах кримінального провадження, розпочатого за декількома статтями:
• ч. 2 ст. 111 (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану);
• ч. 5 ст. 111-1 (колабораційна діяльність).
Розслідування проводять співробітники СБУ в АР Крим спільно з ГУ НП в Херсонській області за процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури.
 Читатйе на сайті інформаційного видання “Український південь”:
 Читайте, як рсоійська армія знищуї українські села на правобережжі Херсонщини : Немає вцілілих будинків: російські військові зруйнували обстрілами село Республіканець на Херсонщині
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН