Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині Сили оборони минулої доби знищили 3 російські пункти боєпостачання та 7 розвідувальних БпЛА

Про це повідомили в телеграм-каналі Сил оборони півдня України. Російські військові продовжують атакувати насеоені пункти правобережної Херсонщини, використовуючи різні види зброї.

“Близько опівночі ворог атакував південні регіони дронами-камікадзе. В операційній зоні Сил оборони півдня України підрозділами ППО збито 3 БпЛА типу «Shahed-131/136» на Херсонщині. Без руйнувань та постраждалих, – повідомили в пресслужбі Сил оборони півдня України.

У телемарафоні ” Єдині новини” Наталя Гуменюк розповіла про втрати ворога.

“За минулу добу мінус три міномети, понад 40 російських окупантів. Продовжуємо нищити запаси боєприпасів: це три пункти боєпостачання, два укриття, один з яких був споряджений засобами радіоелектронної боротьби”, — розповіла Гуменюк.

Також у Генштабі ЗСУ уточнили наступне:” Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 7 розвідувальних БпЛА”.

 Дивіться відео, як в Козачих Лагерях, на окупованій частині лівобережжя Херсонщини, російські військові грабують будинки місцевих. Але  відразу отримують покарання від українських дронів.


Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Бої в Кринках: історія бойового медика, який 60 діб воював на лівобережжі Херсонщини

Як виглядає Тягинка на лінії вогню: село без людей, зруйновані будинки, електромережі (відео)

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН