Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські командири наживаються на своїх підлеглих

За інформацією українського підпілля, в межах західного військового округу зс рф спостерігається зростання кількості вироків за статтею про шахрайство з виплатами в гарнізонних судах на росії, – повідомляє Центр національного спротиву.

Зокрема, зазначається, що після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, а особливо за останні пів року, в межах курської, брянської, білгородської областей командири різних рівнів у своїх підрозділах за певну суму коштів надають військовослужбовцям різні, так звані, “пільги” у вигляді нового військового звання, вихідних, відпусток та нових водійських посвідчень категорії С.

Також спостерігається нова тенденція шахрайських схем у ворожих військах. Російські командири почали продавати за, так звані, “відкати” – фіктивні довідки про поранення, занесення до списку на отримання державних нагород за участь у війні проти України, можливість уникнути покарання за використання особистих смартфонів, а також можливість уникнути бойових завдань, тобто бути відправленим на передову.

Центр національного спротиву активно спостерігає за діями противника не лише на окупованих територіях, але й на території рф ведеться робота українського підпілля.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН