Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі розпочався фінансовий аудит бюджетних витрат міста

Держаудитслужба розпочала фінансовий аудит бюджетних витрат міста Одеси за період з 1 січня 2020 по 30 вересня 2023 року. Зокрема, йдеться про використання коштів на відновлення міських об’єктів, постраждалих у результаті регулярних обстрілів міста, які веде ворог.

 

Голова Держаудитслужби Алла Басалаєва закликала жителів Одеси повідомляти про факти можливих зловживань, у процесі використання коштів, зокрема, які виділяються на відбудову зруйнованих війною об’єктів.

 

«Одеса – місто, яке постійно зазнає руйнацій від ворожих обстрілів. Це аксіома, що кожна гривня, яка направляється на відновлення цього міста, має бути використана за призначенням. Очевидно, що активні та небайдужі одесити мають можливість спостерігати, як витрачаються бюджетні кошти на практиці. Ще раз нагадую про можливість звертатися до Держаудитслужби у випадках, коли ви бачите найменші порушення чи можливі зловживання у процесі використання коштів з міського бюджету», – зазначила Алла Басалаєва.

Крім Одеси державні аудитори також наразі перевіряють використання муніципальних коштів у Дніпрі, Чернігові, Коростені (Житомирщина), Дубні (Рівненщина), Ківерцях (Волинь), Ромнах (Сумщина), Старокостянтинові (Хмельниччина), Тячеві (Закарпаття), а також с.Поляниця (Івано-Франківщина), с.Славське (Львівщина), с.Бородянка (Київщина).

 

Також аудити та ревізії вже проведено в Чернівцях, Ужгороді, Ірпені, Бучі та Гостомелі.

 

З повним переліком планових заходів Держаудитслужби можна ознайомитися за посиланням: https://dasu.gov.ua/ua/plugins/userPages/554 .

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН