Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Спеціалісти “Херсонгазу” ліквідували 4 706 масштабних пошкоджень мереж на території обласного центру

Товариство Херсонгаз виконало майже 5 тис відновлювальних робіт на території Херсонської міської територіальної громади, – повідомляє пресслужба Херсонгазу.
З моменту деокупації Херсонської області товариством Херсонгаз станом на 01.11.2023 усунуто 4 706 масштабних пошкоджень на території Херсонської міської територіальної громади (м. Херсон та 8 приміських населених пунктів).
Відновлено газопостачання до майже 32 тис домівок.
Через щоденні і обстріли найбільше страждає м. Херсон. Кожного дня фахівці АТ Херсонгаз проводять ремонтні та технічні роботи з підтримки роботи газових мереж. На сьогодні в обласному центрі усунуто майже 3 000 пошкоджень – і це надвелика кількість.
Товариство працює цілодобово над підтримкою в робочому стані мережі, тому понад 138 тис побутових споживачів Херсонської громади сьогодні безперебійно отримують послугу.
Вся ця робота потребує значних матеріальних та трудових ресурсів.
Усі ремонтні та відновлювальні роботи, закупівля обладнання і матеріалів та утримання працівників проводяться виключно за кошти, які сплачують споживачі за послугу з розподілу природного газу.
На сьогодні надходження коштів за послугу розподілу природного газу від споживачів Херсонщини вкрай низьке, тому АТ Херсонгаз просить підтримати роботу товариства, сплативши за послуги розподілу газу.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН