Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Генерал Валерій Літвін, якого підозрюють у держзраді, заснував охоронну фірму в Криму

Про це повідомили в телеграм-каналі “Зрадники Бериславщини”.

“Літвін Валерій Валерійович “віджав” фермерське господарство “Кардинал” та ще й став одним з “учрєдітєлєй” охоронного підприємства в Криму “ооо Центр Охранных Технологий”, – зазначили в дописі.

Нагадаємо, що  генерал Валерій  Літвін від початку  війни підтримав окупаційну владу,  нині знаходиться на лівобережжі Херсонщині, співпрацює з російською владою.  Валерій Літвін займається особистими бізнес-інтересами на окупованій території. Його звинувачують в тому, що він, ніби-то,  відбирає бізнес в проукраїнськиї  підприємців.

Нагадаємо, що депутата облради Валерія Литвина позбавили права участі у засіданнях обласної ради, також йому загрожує довічне ув’язнення: прокуратура оголосила  Валерію Литвину про підозру у держзраді.

Валерій Літвін у 2020 році був обраний депутатом Херсонської обласної ради від партії “Блок Володимира Сальдо”,  очолив її фракцію у раді.

Останній час працював директором з питань захисту економіки АТ “Херсонобленерго”

До того був радником міністра Апарату Міністра внутрішніх справ. Ще раніше керував управлінням Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області у звані генерал-майор міліції.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН