Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджено волонтерку Наталю Шатілову

Фото зі Fb-сторінки Лариси Польської.
До річниці звільненя  Херсона від російських загарбників  містян відзначено різними нагородами. Серед них – і волонтерів.
“Державним орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджена волонтерка, яка очолює Дніпровський Червоний Хрест, яку знають всі херсонці і яка відома за його межами – Наталья Шатилова Погасий!”. Я щиро вітаю Наталю, радію за дійсно заслужену нагороду дивовижній отпимістці, дієвій людині, організатору з великої літери і просто Чудовій Людині!”, – привітала волонтерку Лариса Польська, директорка Благодійного фонду “Захист”.
 З перших днів окупації Наталя Шатілова-Погасій допомагала херсонцям, об’єднуючи різін волонтерські організації.
“Жінку затримували та ув’язнювали окупанти. Але це її не зламало. А після того, як Наталю випустили з в’язниці, вона ще допомагала людям, яких утримували у застінках, з якими була в одній камері. Жахіття війни та окупації позначилися на здоров’ї багатьох літніх людей. І навіть ті, хто не мав хронічних хвороб, почали почуватися зле. Завдяки гуманітарній діяльності пані Наталі вдалося зберегти десятки життів людей похилого віку”, – зазначив в телеграм-каналі Олександр  Прокудін, начальник Херсонської ОВА.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН