Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До річниці звільнення Херсона відбувся благодійний захід в Києві (фото)

Про це повідомив Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської обласної ради.
“Із задоволенням прийняв запрошення Лариси Польської долучитися до зустрічі херсонців в Києві. Поспілкувався з нашими людьми, згадали часи окупації, щиро пораділи річниці звільнення Херсону і обговорили наше майбутнє”, – написав Юрій Соболевський.
Фонд громади міста Херсон “Захист” виступив одним із організаторів цього заходу і поставив за благодійну мету зібрати донати на придбання аптечок з турнікетами для херсонців, щоб вони могли надати першу допомогу пораненим до приїзду швидкої.
“Обійми, сьозі радості від зустрічі, спогади і надії, розповіді про Херсон і підтримку херсонців, щемливі вірші і пісні… Я рада, що ті, хто покинув рідні краї за небезпеки, уникнувши підвалів і розстрільних списків, хто рятував своїх дітей і стареньких батьків, хворих родичів…хто, знаходячися далеко від рідного міста допомагає йому, об’єдналися в цей день по-особливому!”, –  зазначила   Лариса Польська,  очільниця Благодійного фонду “Захист”.
В результаті, 120 аптечок з турнікетами буде передано на Херсон.
“Звітую – з цими зборами, що ми здійснювали до цієї зустрічі, і сьогодні ми закупимо і передамо в Херсон 120 аптечок з турнікетами, усього на загальну суму 118 800 гривень!”, – додала Лариса Михайлівна.
Херсонці підтримують своїх – де б вони не були.
“Дякую Ларисі Польській за рішучі дії у допомозі місту. Ваша робота безцінна!”, – додав в дописі Юрій  Соболевський.
 Читайте на сайті інформаійного видання “Український південь”:
Якщо б не ворожі обстріли, ми б вже мали знов квітучу Херсонщину, — Соболевський
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН