Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі після ворожих обстрілів два тижні відсутнє світло і вода

Про це повідомив  Ігор Йосипенко, голова Благодійного фонду “Українці Переможуть!”.
В одному із телеграм-каналів Бериславщини (https://t.me/NB_3993/1603) підняли конче необхідну та болючу тему – відсутність електрики в місті Берислав, де вже другий тиждень поспіль близько 2000 жителів залишаються без світла та води через ворожі обстріли.
“Як депутат облради з обмеженими сьогоднішньою владою повноваженнями все-таки вирішив втрутитися у вирішення цієї проблеми. По-перше, поспілкувавшись з керманичем Херсонобленерго Ігорем Сафроновим та начальником Бериславської МВА Олександром Алчієвим відчув, що дана проблема у всіх на слуху – і нею займаються. Проблема серйозна і не проста. По-друге, є розуміння, що треба це вирішувати в найкоротші терміни.
Особисто мене пан Сафронов завірив, що при найменшій нагоді Херсонобленерго докладе максимум зусиль, аби відновити електропостачання у місті”, – зазначив Ігор Йосипенко.
Берислав щодня перебуває під ворожими обстрілами,  російська армія з різних видів зброї обстрілює місто.
“Бериславці, не впадаємо у відчай! Над поверненням світла нашому місту працюють, його відновлення – питання часу”, – додав у зверненні Ігор Йосипенко.
 В телеграм-каналі “Новини Бериславського району” виникла  дискусія між місцевими жителями щодо   ситуації з світлом та обстрілами.

 

 

 

 

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Через ворожі атаки у Бериславі пошкоджено вежу мобільного зв’язку, – поліція

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН