Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Пішов з життя відомий тренер на Херсонщині Микола Злобін

Сумна звістка … на дев’яностому році пішов з життя  Микола Семенович Злобін.
Пішов з життя батько, доброчесна людина, професіонал своєї справи, Заслужений тренер Казахстану, України і СРСР з веслування академічного 02.12.1933 – 06.11.2023, – повідомили в Херсонській федерації академічного веслування.
Він все своє життя присвятив вихованню дітей, які із часом завдяки Ніколаю Семеновичу розкривали свої спортивні таланти, чи просто виходили в доросле життя наповненими впевненністю в справедливість і можливість розкриття своїх талантів.
Життя склалося непросте.
Навчання в школі. Служба в армії в складі спецпризначинців, де до кінця служби дожили одиниці. Спорт. Постійно спорт і з часом це веслування академічне, на той час в далекому Тімертау (Казахстан). Робота на заводі і за сумісництвом, із часом тренером на спортивній базі при заводі.
Початок 80-х розпочалася веха із Херсонщиною.
Будівництво сучасної на той час «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» і запрошення на роботу разом із Георгієм Станіславовичем Давіденко на роботу, пов’язала Ніколая Семеновича із Хеосонщиною на довгі десятиліття із Херсоном.
Саме Разом із Георгієм Станіславовичем Давіденко, братами Олегом Івановичем та Георгієм Івановичем Волощуками, та Валентином Васильовичем Науменко, а із часом додавшийся до тренерської команди, колишній учень Олександр Михайлович Бакарасев, за багато років і була створена “базова методична школа Херсонського веслування академічного”.
Більше 40 років пропрацював на одному місті, в Херсонській школі вищої спортивної майстерності в складі Херсонська федерація академічного веслування .
Він виховав в збірних командах СРСР та України та підготовив учасників, призерів і чемпіонів Олімпійських ігор, чемпіонів світу, Європи, України, СРСР та інших регат із багатьох регіонів колишнього Радянського союза і областей України, в яких культивувався веслування академічне.
Для більшості веслувальників-академістів з Херсонщини він є і залишається батьком.
ПРОЩАННЯ З Ніколаем Семеновичем ВІДБУДЕТЬСЯ о 13.00 годині, сьогодні у вівторок 07.11.2023 року у Рівненський області, де Ніколай Семенович жив останні роки в родині сина, разом із онуками, рідними і близькими …
Висловлюємо співчуття родині та близьким!
  Редакція висловлює співчуття родині відомого тренера!
Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН