Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як працюють підприємці у прифронтовому Херсоні

У Херсоні більшість магазинів промислової групи товарів стоять зачиненими через обстріли, майже три місяці магазин цифрової техніки “Фокстрот” працював у тестовому режимі, а тепер відновив роботу повноцінно , – про це повідомив керівник філії в місті  Дмитро Златов.
 Цей магазин  на початку окупації був розграбований, а потім стояв зачиненим, поступово було зібрано персонал, який вирішив відновити роботу офлайн.
“Нарешті це сталося! Повноцінне відкритя Фокстрот у м. Херсоні  Три місяці надважкої праці, але в мене вийшло. Я боровся за кожного клієнта, за кожен продаж. Друзі, запрошуємо всіх до Фокстрот у м. Херсоні. Я, як керівник, буду робити все від мене залежне, щоб ви отримували найкращі емоції приходячі до нас. Мы працуємо для вас, без вихідних, з 9 до 15. Тільки найкраща техніка, з можливістю розширення гарантії, з підтримкою у будь який ситуації! Ми, разом з Херсонцями!!! Чекаємо вас у Фокстрот”, – звернувся до городян керівник філії в Херсоні Дмитро Златов.
 На сьогодні серед  основних проблем  представників підприємництва в Херсоні  є відсутність кадрів,  зважаючи, що місто постійно під обстрілами, то чимало місцевих жителів покинули домівки.
 Колектив Фоктроту надавав допомогу  жителям Херсона,  чиї будинки підтоплені через тектакт Каховської ГЕС російськими військовими.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Возможно, это изображение 1 человек
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН